MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETMELİKLERİ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

22.06.2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından hazırlanan yönetmelikler 21 Haziran 2018 tarihli ve 30455 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

"Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Asansör Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", "Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Mekanik Tesisat Hizmetleri Uzmanlık Ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Stratejik Planlama Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", "Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Yatırım Hizmetleri Yönetimi Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" 21 Haziran 2018 tarihli ve 30455 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.