TMMOB YÖNETİM KURULU VE ODA BAŞKANLARI ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12.11.2022

TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları Ortak Toplantısı 12 Kasım 2022 tarihinde Makina Mühendisleri Odası Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. " TMMOB ve diğer meslek kuruluşlarına yönelik müdahale girişimleri" gündemi ile gerçekleştirilen toplantıda; TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları olası bir müdahale girişiminde birlikte ve örgütlü hatta mücadele etme konusunda karar birliğine varıldı.

Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, TMMOB Yönetim Kurulu II. Başkanı Selçuk Uluata, Yürütme Kurulu Üyeleri Hanze Gürkaş, Hülya Küçükaras, Özden Güngör, Hüsnü Meydan, Orhan Sarıaltun, Feramuz Aşkın, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, TMMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Akçadağ, Mustafa Zorlu, Yusuf Songül, Turgay Erkan, Murat Fırat, Ersin Gırbalar, Onur Gökulu, Utkan Güneş, A. Deniz Özdemir, Ayşegül Oruçkaptan; Genel Sekreter Yardımcısı Gümsüm Sönmez, Teknik Görevliler Eren Şahiner, Bülent Akça, ezgin Çalışkan; Oda Başkanları Cem Nuri Aldaş (BMO), Mahir Ulutaş (EMO), Ahmet Yaşar Canca (GEMİMO), Yaşar Üzümcü (Gıda MO), Ali İpek (HKMO), Emrah Kaymak (İçmimarlar O), Taner Yüzgeç (İMO), Şevket Demirbaş (JFMO), Buket Yararbaş Ecemiş (JMO YK Yazman Üyesi), Engin Çörüşlü (KMO), Hasan Küçük (KMO YK Sekreter Üyesi), Yunus Yener (MMO), Tores Dinçöz (MO Genel Sekreteri), Gencay Serter (ŞPO), Aykut Üstün (TMO), Baki Remzi Suiçmez (ZMO) katıldı.