14.10.2019

TMMOB tarafından 12 Ekim 2019 tar Aydın'da gerçekleştirilen "TMMOB Büyük Menderes Havzasında Jeotermal Enerji Santrali Gerçeği Çalıştayı'nın" ardından, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve beraberindeki Çalıştay katılımcıları Aydın Kızılcaköy'de kurulan Direniş Çadırı'nı ziyaret ederek, köy halkınının hazırladığı aşureyi ve mücadele deneyimlerini paylaştılar.

14.10.2019

TMMOB Büyük Menderes Havzasında Jeotermal Enerji Santrali Gerçeği Çalıştayı 12 Ekim 2019 Cumartesi günü Aydın Özel Başak Koleji Salonunda gerçekleştirildi. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan Çalıştayda sırasıyla Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da birer konuşma yaptılar.

11.10.2019

TMMOB adına Gıda Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası'nın düzenleyiciliğini üstlendiği ve 19 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek "TMMOB Dünya Gıda Günü Sempozyumu 2019" programı belirlendi.

10.10.2019

10 Ekim katliamının dördüncü yıl dönümünde TMMOB, DİSK, KESK, TTB ve 10 EKİM-DER çağrısıyla saat 9.00'da Ulus Metro önünde buluşan barıştan, hukuktan, demokrasiden yana tüm kesimler kaybettiğimiz 103 canı anmak için sloganlar eşliğinde Gar'a yürüdüler.

09.10.2019

TMMOB Ankara İKK, DİSK Ankara Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Paltformu, TTB-Ankara Tabip Odası ve ASMMMO 9 Ekim 2019 tarihinde 12.30’da Ulus Heykel önünde sürekli yapılan zamlara ve hayat pahalılığına karşı kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

08.10.2019

FEANI (European Federation of National Engineering Associations) Ulusal Forum ve Genel Kurulu, 26 Ulusal Mühendis Odaları Birliğinin katılımı ile 3-4 Ekim 2019 tarihlerinde İzlanda’nın  başkenti Reykjavik’de yapıldı.

08.10.2019

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz,  TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman, KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik, KESK Genel Sekreteri Ramazan Gürbüz ve DİSK Genel Sekreteri Cafer Konca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Muharrem Erkek’in de katıldığı toplantıda ülkemizde yaşanan hukuk ve demokrasi ihlalleri ile adalet sistemimizin içerisinde bulunduğu durum konuşuldu.

07.10.2019

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Kadın Çalışma Grubu Mardin Yerel Kadın Kurultayı 5 Ekim 2019 tarihinde Nusaybin Nispet Kafe'de gerçekleştirdi.

07.10.2019

TMMOB Emekli, Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Sorunları Çalıştayı 5 Ekim 2019 tarihinde Ankara'da İnşaat Mühendisleri Odası Rüştü Özal Salonu'nda gerçekleştirildi.

05.10.2019

TMMOB Emekli, Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Sorunları Çalıştayı 5 Ekim 2019 tarihinde Ankara'da İnşaat Mühendisleri Odası Rüştü Özal Salonu'nda gerçekleştirilecek. Programa haberin devamından ulaşabilirsiniz.