02.08.2019

TMMOB Çanakkale İl Koordinasyon Kurulu, Kirazlı Balaban Tepesinde bulunan ve doğa için büyük tehdit oluşturan altın madenine dur demek için Çanakkalelilerin başlattığı "Su ve Vicdan Nöbeti"ni 1 Ağustos 2019 tarihinde ziyaret etti.

31.07.2019

DİSK Ankara Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası ve Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın çağrısıyla TCDD’nin tarihi binalarının ve AOÇ arazisinin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’ne verilmesi protesto edildi.

26.07.2019

Aydın’da 6 Ağustos’ta ihalesi gerçekleştirilecek 110 jeotermal tesisin ihalesinin iptali için Aydın 2. İdare Mahkemesinde dava açıldı. TMMOB Aydın İl Koordinasyon Kurulu'nun da aralarında olduğu demokratik kitle örgütleri Aydın Barosu Staj Eğitim Merkezi Seminer Salonu'nda 110 yeni JES ihalesine karşı açılan dava ile ilgili olarak 26 Temmuz 2019 tarihinde bir basın toplantısı yaptı.

25.07.2019

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, Bakanlığın Kent Ormanı’na yönelik aldığı “Yapı Rezerv Alanı” kararının durdurulmasını talep ederek 25 Temmuz 2019 tarihinde yaptığı açıklamayla kent dinamiklerinin sessizliklerini bozarak kararın iptali için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçe belediyeleriyle girişimlerde bulunması gerektiğini söyledi.

25.07.2019

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu 25 Temmuz 2019 tarihinde Yavuzlar Köprüsü inşaatı önünde, Adana’daki yerel yönetim projeleri ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

09.07.2019

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, DİSK Ankara Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, Ankara Tabip Odası, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ODTÜ'de yaşanan polis saldırısı ve yapılmak istenen yurdun amaçlarına ilişkin 9 Temmuz 2019 tarihinde Mülkiyeliler Birliği tarihi binasında bir basın toplantısı yaptılar.

08.07.2019

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu tarafından Ankara Valiliği'ne yazı gönderilerek inşaat ruhsatı olmadığı halde yapımına başlanan ODTÜ Kredi Yurtlar Kurumu yurdunun durdurulması istendi.

08.07.2019

8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan ve 25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu Tren Kazasının 1. yıl dönümü nedeniyle TMMOB Çorlu, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Tekirdağ İl/İlçe Koordinasyon Kurulları tarafından 8 Temmuz 2019 tarihinde ortak bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

03.07.2019

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda geleneksel olarak düzenlenen Karton Tekneler Yarışı’nın on birincisi gerçekleşti.

28.06.2019

TMMOB Samsun İl Koordinasyon Kurulu Samsun’un Terme ilçesinde 21 Haziran Cuma gecesi başlayan ve gece boyu devam eden yağışların yol açtığı seli 25 Haziran 2019 tarihinde TMMOB Samsun İKK Heyeti olarak inceledi.