06.12.2019

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen TMMOB III. Kocaeli Kent Sempozyumu 19-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. TMMOB III. Kocaeli Kent Sempozyumu'nun açılışı SEKA Park Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi'nde, çağrılı konuşmacılar ve bildiri sunumlarının yer alacağı oturumlar ise Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Taş Bina'da gerçekleşecek. Sempozyum programına haberin devamında görüntüleyebilirsiniz.

28.11.2019

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporuna ilişkin, 28 Kasım 2019 tarihinde Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde basın toplantısı düzenlendi.

27.11.2019

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası,  Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, DİSK Ankara Bölge Temsilcliği ve KESK Ankara Şubeler Platformu 27 Kasım 2019 tarihinde "Vergide Adalet, Ülkede Adalet İstiyoruz!" başlıklı basın açıklamasını, Ulus Heykel Meydanı'nda gerçekleştirdi.

19.11.2019

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, DİSK Ankara Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, Ankara Tabip Odası ve ASMMMO 19 Kasım 2019 tarihinde son günlerde yaşanan toplu intiharlar üzerine Mülkiyeliler Birliği'nde bir basın toplantısı düzenlendi.

12.11.2019

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen “İstanbul Deprem Çalıştayı”, 11 Kasım’da Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi.

07.11.2019

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen "İstanbul Depremi Çalıştayı" 11 Kasım 2019 tarihinde saat 10.00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi A Salonu'nunda gerçekleştirilecek.

07.11.2019

Ispanak tüketimi sonucu yaşanan zehirlenme vakalarına ilişkin İstanbul İl Koordinasyon Kurulu bünyesinde, Gıda Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubeleri tarafından 7 Kasım ‘da, MMO İstanbul Şubes’inde basın toplantısı gerçekleştirildi.

04.11.2019

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri İstanbul Yerel Kurultayı, 3 Kasım 2019 tarihinde, Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirildi.

04.11.2019

TMMOB Bursa İKK Afet Affetmez Paneli 2 Kasım 2019 Cumartesi günü 14.00 ’de Makina Mühendisleri Odası Remzi Erişler Konferans salonunda gerçekleştirildi.

31.10.2019

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu tarafından; Mühendis, Mimar ve Plancılarının Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri Mersin Yerel Kurultayı 19 Ekim 2019 tarihinde Mersin Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.